ÇANAKKALE / EZİNE - Gazi Ortaokulu

ÇEV 2023 PROJESİ İL BİRİNCİSİ: EZİNE GAZİ ORTAOKULU

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında okulumuz olarak çok büyük bir başarıya imza attık. Çanakkale Milli Eğitim Müdürlüğünün yaptığı Çanakkale Eğitim Vizyonu 2023 Projesi´nde 250 öğğrenci üstü ortaokullar kategorisinde il birincisi olduk. Bu projede okulumuza birincilik kazandırılmasında emeği geçen başta Okul Müdürümüz Oral Dinçkan, Müdür Yardımcımız Murat Sevinç, koordinatör öğretmenlerimiz Evşen Sel ve Mazlum Devrim Sarıca ve onlara destek olan tüm öğretmenlerimizi yürekten tebrik ediyoruz. Bu gurur hepimizin.

İşte Çanakkale Milli Eğitim Mdüürlüğü Resmi sitesindeki ÇEV 2013 Projesi bitiminde verilen haberde yazılanlar.

03.11.2017 tarihinde başlayıp Çanakkale İli tüm resmi ve özel; okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve ortaöğretim kurumlarını kapsayan ÇEV 2023 Projesi 10.07.2018 tarihi itibariyle sonuçlandı.

6 Öğrenme alanı ve 99 kriteri içeren, okulların kapasitelerini en üst seviyeye çıkarmayı hedefleyen proje,  başarı noktasında özelde Çanakkale’de, genelde Türkiye´de anlamlı bir fark oluşturmayı başardı.

Kurumlarımızda birlikte çalışma ve işbirliği ruhu oluşturma,

Kurumlar arası etkileşim nedeniyle kurumlar ve çalışanların motivasyonunun yükselmesi,

Okul İdaresi-Öğretmen-Öğrenci-Veli bütünleşmesi sağlaması,

Kurumlarda kriterleri sağlamak için mücadele ruhunun gelişmesi,

Okul ve kurumlarda hedef odaklı nitelikli eğitim öğretim faaliyetleri yürütülmesi,

Proje tabanlı ve yenilikçi yaklaşımlarla sürekli gelişim sağlaması vb. çıktılar projenin ne denli başarılı olduğunu ispatladı.

Okullarımıza ait 6 Öğrenme Alanı ve 99 kriterin uygulanması sürecine ait inceleme-değerlendirme sonuçları aşağıda belirtildiği şekildedir.

01-10-201801-10-2018

Yayın: 01.10.2018 - Güncelleme: 01.10.2018 23:23 - Görüntülenme: 997