T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ÇANAKKALE / EZİNE - Gazi Ortaokulu

DERYA ÖĞRETMENİMİZ'İN eTWINNING PROJESİ KABUL EDİLDİ

Türkçe Öğrtemneimiz Derys Çeğil bir süredir üzerinde çalıştığı eTwinning Projesi "İstiridyeler" kabul edildi. Öğretmenimizi tebrik eder, kendisine yapacağı çalışmalarda başarılar dileriz. Projenin detayları söyledir:

Eğitimde en etkili yöntemlerden biridir okumak ancak okumak eylemi belli bir süreç gerektirdiğinden yazılmış olan binlerce kitabı okuma ve okutma isteğinin sonuçsuz kalacağı aşikârdır.Son zamanlarda sosyal medyada çocuk istismarcılarının kitaplar yoluyla da çocuklarımızın körpe zihinlerine sirayet etme çabalarıyla ilgili haberler ebeveynlerin ve eğitimcilerin kitap seçiminde dikkatli olması gerektiğini hatırlatıyor.

Bu proje ile çocuklarımızın özellikle ahlâkî gelişimlerini olumsuz etkileyen kitapları ayırt etme,okullarda okunması tavsiye edilen kitaplara bir standart geliştirme,edinilen kitabı akranlarıyla paylaşmak suretiyle kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak ve kitap kardeşliği yoluyla tutumlu olma kazanımlarının öğretilmesi hedeflenmektedir.

Tıpkı istiridyelerin kendilerini zararlı maddelerden korumaya çalışırken içinde inciler oluşturması gibi kötüden uzaklaşarak iyiye ulaşma ümidiyle yola çıktık. Gazi Ortaokulu olarak dahil olmaktan mutluluk duyduğumuz projemiz ocak ayı itibariyle başlayıp Haziran ayında son bulacaktır.


Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 28.12.2020 - Güncelleme: 28.12.2020 13:06 - Görüntülenme: 391
  Beğen | 10  kişi beğendi