ÇANAKKALE / EZİNE - Gazi Ortaokulu

.
Camii Kebir Mahallesi, Abdurrahman Bey Caddesi No28, Ezine/ÇANAKKALE
Vizyon
Farkındalık yaratan, öğrenmeyi öğrenen, bilişsel, duyuşsal ve sanatsal normlarla bütünleşebilen mutlu bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu
Misyon
Bilgi donanımı yüksek değişime ve gelişime açık insanlığa yararlı örnek ve önder bireyler yetiştiren, soran, sorgulayan, toplumsal sorumluluk bilinci oluşmuş çağdaş bir eğitim kurumu.
Başarılar
Okulumuz il ve ilçe düzeyindeki spor, kompozisyon, resim yarışmalarında her sene dereceler almaktadır.
Ders Başlama Saati: 08:40 Ders Bitiş Saati: 15:40
Kalorifer (Doğalgaz)
Ulaşım
Öğrencilerimiz sabah ve akşamları Ezine Belediyesi´nin servis araçlarıyla veya yürüyerek ulaşabilmektedirler.
Yerleşim Yeri
Ezine ilçesi Çanakkale-İzmir karayolunun tam üzerindedir. Bu bakımdan ilçeye ulaşım problemi bulunmamaktadır. İlçe merkezinde kaloriferli ve kiralık az sayıda bina bulunmaktadır. İlçe köylerinden göç alan yapıdadır.
Okulumuz Ezine İlçe merkezindedir. Çanakkale il merkezine 45 km mesafedir.
Sportif Etkinlikler
Voleybol, basketbol, futbol, badminton, masa tenisi alanlarında her eğitim-öğretim yılında ilçe, il ve yurt genelindeki etkinliklere katılım.
Proje Çalışmaları
Kitap Kurda Okuma Projesi (okulumuz öğrencileri), Elbise Kütüphanesi (ilçemiz tüm okulları), 23 Nisan Çocuk Şenliği Projesi (ilçemiz ilk ve orta okulları) Eğitsel ve Kültürel Okul Gezisi Projesi (okulumuzda şubeler bazında ilk 12 ye giren öğrenciler için) Eko-Okul Projesi 2016-2019
Kodlama ve Robotik Beceriler Projesi - Portekiz
Özel Eğitim Sınıfı ///